Opis
Każdy domowy ser ma niespotykany, oryginalny smak, który dla kubków smakowych jest prawdziwą ucztą. Smakując ten – Bednarz z czosnkiem można doznać prawdziwych orgazmów kulinarnych. Jest on wyjątkowy pod każdym względem. Ta jego delikatność, która łączy w sobie słonawy i kwaskowaty smak, a do tego w połączeniu z ostrym czosnkiem, dają prawdziwą mieszankę smaków.
Ser solankowy w tym wydaniu, należy do serów podpuszczkowych, nie prasowanych, który ma zwartą konsystencję i jest wysalany w solance niejodowanej soli kłodawskiej. Można go łączyć z innymi produktami lub smakować oddzielnie i zawsze zagwarantuje on maksimum przyjemności dla podniebienia.
-
Data ważności: nie mniej niż trzy tygodnie
-
Konserwanty: nie
-
Opakowanie: pakowany próżniowo
-
Sposób przechowywania: w lodówce, przed i po otwarciu